Kjøpsvilkår – Mini Chef Norge
Gå videre til innholdet

Gratis sporbart frakt

  Kjøpsvilkår

  Om MiniChef
  Selskapet har sitt sete i Karstad. Selskapets postadresse er Tullhusgatan 5b.
  Ønsker du å komme i kontakt med oss, send en e-post til Vår e-postadresse med din henvendelse og dine kontaktopplysninger, så hører vi fra oss snart.
  Bestilling
  Når du har fullført bestillingen din, sendes en ordrebekreftelse til din e-postadresse. I bekreftelsen finner du all informasjon om produkter, pris, fakturerings- og leveringsadresse.
  Er det noe feil i ordrebekreftelsen, bør du umiddelbart kontakte oss via e-post til Vår e-postadresse.
  Levering
  Våre normale leveringstider er 5-15 dager. OBS! Bestillinger lagt på helger sendes tidligst på mandagen etter.
  Hvis det oppstår forsinkelser i leveransen (uten at vi har informert deg om lengre leveringstid), bør du kontakte oss på e-postadresse: Vår e-postadresse.
  Priser
  Alle priser i butikken er oppgitt i NOK oppgitt eksklusive moms.
  Vi forbeholder oss retten til prisendringer forårsaket av prisendring fra leverandør, trykkfeil i prislisten samt feilaktigheter i priser på grunn av feilaktig informasjon og forbeholder oss retten til å justere prisen.
  Angrerett
  Ved kjøp av varer på nettstedet har du som kunde en 30 dagers angrerett som gjelder fra det at du har mottatt en vare som du har bestilt.

  5.1 Ved bruk av din angrerett:
  Du må meddele at du angrer. Meldingen skal sendes til oss Vår e-postadresse. I din melding skal ditt navn, din adresse, e-postadresse, ordrenummer samt hvilke varer som returen gjelder fremgå klart og tydelig.
  Du bør umiddelbart og senest innen 30 dager etter angremeldingen returnere produktene til oss.
  Du står for returfrakt, levering og tilstand på produktene ved retur, produktene bør derfor sendes godt pakket og i original emballasje.
  På tilbakebetalingsbeløpet forbeholder vi oss retten til å trekke fra et beløp tilsvarende verdiforringelsen sammenlignet med varens opprinnelige verdi ved brukt eller skadet produkt.

  5.2 Angreretten gjelder ikke ved:
  Produkter som av helse- eller hygienemessige årsaker har blitt forseglet (plombert) og der forseglingen (plomberingen) har blitt brutt av deg.
  Produkter som har karakter av forseglet lyd- eller bildeopptak og der forseglingen har blitt brutt av deg.
  Spesialtilpasset produkt, som har blitt skreddersydd spesielt for deg eller har en tydelig personlig preg etter dine ønsker.
  Tjenester som har blitt fullført og der du uttrykkelig har samtykket til at tjenesten påbegynnes uten angrerett.
  Varer som raskt kan forverres, eksempelvis matvarer.
  Løssalg av aviser eller tidsskrifter.

  For mer om den lovfestede angreretten, se her.
  Reklamasjon og klager
  Vi inspiserer alle produkter før de sendes til deg. Skulle produktet likevel være skadet eller feilekspedert når det ankommer, forplikter vi oss i henhold til gjeldende forbrukerbeskyttelseslovgivning til å kostnadsfritt rette feilen.
  Du må alltid kontakte oss for en godkjenning før du returnerer en defekt vare.
  Klagen skal sendes umiddelbart etter at feilen er oppdaget.

  6.1 Hvordan går du frem ved reklamasjon?
  Eventuelle feil og defekt skal alltid reklameres til Vår e-postadresse der du oppgir ditt navn, din adresse, e-postadresse, ordrenummer og en beskrivelse av feilen.
  Hvis vi ikke klarer å rette feilen eller levere et lignende produkt, refunderer vi deg for det defekte produktet i henhold til gjeldende forbrukerbeskyttelseslovgivning. Vi dekker returfrakt ved godkjente reklamasjoner.
  Vi forbeholder oss retten til å avvise en reklamasjon hvis det viser seg at varen ikke er feilaktig i henhold til gjeldende forbrukerbeskyttelseslovgivning. Ved reklamasjoner følger vi retningslinjer fra Forbrukerklageutvalget, se fkun.no.
  Ansvarsbegrensning
  Vi tar ikke ansvar for indirekte skader som kan oppstå på grunn av produktet.
  Vi tar ikke ansvar for forsinkelser/feil som følge av omstendigheter utenfor selskapets kontroll (Force Majeure). Disse omstendighetene kan for eksempel være arbeidskonflikt, brann, krig, myndighetsbeslutninger, redusert eller uteblitt leveranse fra leverandør.
  Videre tar vi ikke ansvar for eventuelle endringer på produkter/produktegenskaper som er endret av respektive leverandør og andre faktorer utenfor vår kontroll.
  Produktinformasjon
  Vi forbeholder oss for eventuelle trykkfeil på denne nettsiden samt utsolgt av produkter. Vi garanterer ikke at bildene gjenspeiler produktets nøyaktige utseende da en viss fargeforskjell kan forekomme avhengig av skjerm, fotokvalitet og oppløsning. Vi forsøker alltid på best mulig måte å eksponere produktene så korrekt som mulig.
  Informasjon om Informasjonskapsler
  I henhold til lov om elektronisk kommunikasjon skal besøkende på et nettsted av integritetshensyn få informasjon om at informasjonskapsler brukes. Informasjonen i informasjonskapselen er mulig å bruke for å følge en brukers surfing. Informasjonskapsel er en liten tekstfil

  80 000+ Fornøyde Kunder

  Fornøyde kunder over hele landet!

  Betal trygt med Klarna!

  Vi tilbyr Klarna som betalingsmetode slik at du kan føle deg trygg med kjøpet ditt.

  Prøv din i 30 dager!

  Du har 30 dager på deg til å teste produktet ditt. Ikke fornøyd? Da får du alle pengene tilbake.