Generelle vilkår – Mini Chef Norge
Gå videre til innholdet

Gratis sporbart frakt

  Generelle vilkår

  Denne personvernerklæringen beskriver hvordan personopplysningene dine samles inn, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra MiniChef Danmark ("www.").

  PERSONOPPLYSNINGER
  Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og eventuelle informasjonskapsler som er installert på enheten. Når du surfer på nettstedet, samler vi i tillegg inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, nettstedene eller søkeordene som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi kaller denne automatisk innsamlede informasjonen for "enhetsinformasjon".

  Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:
  - "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din, og som ofte inneholder en anonym, unik identifikator. Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer dem, kan du gå til http://www.allaboutcookies.org.
  - "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data, inkludert IP-adresse, nettlesertype, internettleverandør, henvisnings-/utgangssider og dato/klokkeslett.
  - "Web beacons", "tags" og "piksler" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

  Når du foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp via nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, blant annet navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, e-postadresse og telefonnummer). Vi omtaler denne informasjonen som "bestillingsinformasjon".

  Når vi snakker om "personopplysninger" i denne personvernerklæringen, mener vi både enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

  HVORDAN BRUKER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE?
  Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn, generelt til å oppfylle alle bestillinger som legges inn via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, tilrettelegging for frakt og levering av fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
  - Kommunisere med deg;
  - Undersøke bestillingene våre med tanke på potensiell risiko eller svindel, og
  - Når det er i samsvar med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame om våre produkter eller tjenester.

  Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å avdekke potensielle risikoer og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer på og samhandler med nettstedet og for å vurdere hvor vellykkede markedsførings- og reklamekampanjene våre er).

  DELING AV PERSONOPPLYSNINGENE DINE
  Vi deler personopplysningene dine med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke personopplysningene dine, som beskrevet ovenfor. Vi bruker for eksempel Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker personopplysningene dine her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker personopplysningene dine her: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  Til slutt kan vi også dele personopplysningene dine for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for å beskytte rettighetene våre på annen måte.

  ATFERDSBASERT ANNONSERING
  Som beskrevet ovenfor bruker vi personopplysningene dine til å gi deg målrettet reklame eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke opplæringssiden til Network Advertising Initiative ("NAI") på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

  KJØPS- OG RETURBETINGELSER
  Når du kjøper varen din, aksepterer du butikkens generelle kjøpsvilkår, som inkluderer de ovennevnte. I tillegg kan det tilkomme eventuelle tollavgifter som betales av kunden. Hvis dette tollgebyret ikke betales av kunden og varen returneres, vil varen ikke bli refundert av butikken. Ved retur etter at tollen er betalt, er butikken ikke ansvarlig for tollgebyret. Butikken er ikke ansvarlig for eventuell returfrakt.

  80 000+ Fornøyde Kunder

  Fornøyde kunder over hele landet!

  Betal trygt med Klarna!

  Vi tilbyr Klarna som betalingsmetode slik at du kan føle deg trygg med kjøpet ditt.

  Prøv din i 30 dager!

  Du har 30 dager på deg til å teste produktet ditt. Ikke fornøyd? Da får du alle pengene tilbake.