FRAKT & RETURER – Mini Chef Norge
Gå videre til innholdet

Gratis sporbart frakt

  FRAKT & RETURER

  Frakt

  Mini Chef Norge tilbyr GRATIS sporbar frakt over hele verden.


  Lageret vårt behandler og sender ut alle bestillinger på hverdager (mandag-fredag) unntatt helligdager. Vi har en gjennomsnittlig leveringstid på 5-15 dager.  MiniChef har valgt å sende produktene direkte fra leverandøren til deg. Dette er fordi vi sparer betydelige kostnader på transport, lagring og emballering av våre bestillinger. På denne måten kan vi tilby deg de beste prisene på våre produkter.


  Selv om vi betaler alle importkostnader på forhånd, kan det hende at importkostnadene må betales ved henting. MiniChef er ikke ansvarlig for disse importkostnadene og betaler derfor ikke dette beløpet. Hvis du sender oss en e-post, kan vi finne ut hva som gikk galt og prøve å finne en løsning.


  Har du noen spørsmål?

  Kontakt oss nederst på siden eller send oss en e-post.


  Vil du spore bestillingen din?

  Nederst på nettsiden finner du seksjonen "Spor bestillingen din". Når du legger inn en bestilling hos oss, vil du motta en sporingskode etter noen dager. Denne sporingskoden blir aktiv etter noen dager, ettersom den må gå gjennom systemet og skannes. Etter 3-5 dager har du mottatt sporingsnummeret og kan følge bestillingen din.
  Uavhentede pakker


  Uavhentede varer returneres til oss. For alle uavhentede pakker forbeholder vi oss retten til å kreve et administrasjonsgebyr for å dekke våre kostnader for returfrakt, ekspedisjon og håndtering, for tiden 150 SEK.

   

  Hvis pakken ikke hentes på postterminalen, sendes den til et større postlager. Der blir pakken lagret i 60 dager. Hvis du ikke har kontaktet oss om pakken din innen disse 60 dagene, vil pakken bli kassert, og vi tar alt ansvar for dette. Vi refunderer da ikke beløpet.


  Kunden er ansvarlig for å oppgi riktig leveringsadresse og riktig navn på mottaker ved bestilling. Hvis pakken returneres til oss fordi kunden har oppgitt feil leveringsadresse, f.eks. postnummer, feil gatenavn eller nummer, og feil navn på mottaker, vil kunden bli belastet for fraktkostnader tur-retur på 150 SEK.


  Hvis du ønsker å heve kjøpet etter at pakken er sendt fra oss, må du hente pakken og sende den til oss slik at pakken er oss i hende innen 14 dager fra fakturadato for at vi skal kunne heve kjøpet. Mer informasjon finner du nederst på siden under "Retur".

   

  Returer

  For varer som er kjøpt hos oss, tilbyr vi 30 dagers returrett i nesten alle tilfeller. Det betyr at du kan be om retur 30 dager etter at du har mottatt varen.


  Hvis du ønsker å returnere en vare, må den oppfylle følgende betingelser:


  Varen må være i ny stand.
  Varen må ikke ha vært brukt.
  Varen må ikke ha blitt skadet av kunden.
  Varen må være sendt med sporbar forsendelse.
  Vi må ha mottatt informasjon om returen.

  Hvis disse betingelsene ikke er oppfylt, vil returen ikke bli akseptert, og den vil bli sendt tilbake til kunden.


  Slik gjør du det i 3 enkle trinn:


  Kontakt oss
  Hvis du ønsker å returnere en vare fra oss, kan du sende oss en e-post. Du finner denne under "Kontakt oss" nederst på siden. Vi sender deg deretter en returseddel.


  Slik sender du returen
  Send varene og returskjemaet til den oppgitte adressen. Hvis denne informasjonen mangler, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Sørg for at pakken er sporbar, du er ansvarlig for avsenderen av pakken. Vær oppmerksom på at du må sende varen 14 dager etter at du har informert oss om returen.


  Returen din vil bli behandlet
  Når vi har mottatt returen, vurderer vi de returnerte varene og behandler refusjonen. Pengene vil bli refundert via betalingsmåten du brukte ved kjøpet, med mindre du har bedt om noe annet. Beløpet refunderes innen 14 dager.


  Vi krever ikke returgebyr, men kjøperen er ansvarlig for returkostnadene.

  Vi godtar ikke retur av varer som:

  Allerede er brukt av kunden.
  Har en hygienisk karakter.
  Eventuelle forseglinger/plomber som er brutt.


  Feil eller defekte produkter


  Ved levering skal du alltid kontrollere at produktet ikke er skadet og at du har mottatt riktig produkt. Hvis du har mottatt feil produkt eller hvis produktet er defekt, ber vi deg kontakte oss så snart som mulig etter levering og før du tar produktet i bruk. I tilfelle feil eller mangler ved produktet, ber vi deg kontakte oss innen 5 dager etter levering.
  Reklamasjoner som ikke vil bli akseptert:


  Reklamasjoner etter bruk av feilaktig leverte varer.

  Reklamasjoner etter 5 dager fra mottak av produktet.

  Eventuelle brutte plomberinger/forseglinger.


  Slik gjør du det i 3 enkle trinn:


  Kontakt oss
  Hvis du vil reklamere på en vare fra oss, kan du sende oss en e-post. Du finner denne under "kontakt oss" nederst på siden. Vi vil da sende deg et reklamasjonsskjema.


  Sende varen din
  Send varene og returskjemaet til den oppgitte adressen. Hvis denne informasjonen mangler, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Sørg for at pakken kan spores, du er ansvarlig for avsenderen av pakken. Vær oppmerksom på at du må sende produktet 14 dager etter at du har informert oss om returen.

  Reklamasjonen din behandles
  Når vi har mottatt reklamasjonen din, vurderer vi de reklamerte varene og behandler refusjonen din. Pengene refunderes via betalingsmåten du brukte ved kjøpet, med mindre du har bedt om noe annet. Beløpet refunderes innen 14 dager.

  80 000+ Fornøyde Kunder

  Fornøyde kunder over hele landet!

  Betal trygt med Klarna!

  Vi tilbyr Klarna som betalingsmetode slik at du kan føle deg trygg med kjøpet ditt.

  Prøv din i 30 dager!

  Du har 30 dager på deg til å teste produktet ditt. Ikke fornøyd? Da får du alle pengene tilbake.